Recenze - Acneclear

4. září 2012 v 13:29 | N* |  Fashion - Recenze
Ahoj lidičky :) mam tu pro vás další ze svých recenzí :)Tentokrát jsem ji udělala s krémém proti akné Acneclear
Tento krém mi opravdu hodně pomohl mazala jsem se sním skoro rok každý den 2x denně a moje problémy s akné byly hned lepší né že bych měla celou osypanou pusu akné ale přece jenom je hezčí když dívka na obličeji nemá žádné beďary a myslím že ty peníze za něj opravdu stojí kopovala jsem ho asi za 100 ale nevim to přesně
u mě to byla rychlá a viditelná účinnost
zybtečně nepáchne jako jiné vody na obličej které jsem měla
cena podle mě přijatelná
nic jsem nenašla
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Líbí se ti můj blog ??

Ano 70.5% (148)
Ne 29.5% (62)

Komentáře

1 SeaColor* SeaColor* | Web | 3. září 2012 v 14:13 | Reagovat

mě žádné takovéhle krémy nikdy nepomohly.. musela jsem zajít až ke kožní, aby mi dala vodičku na předpis... sice smrdí, jako líh, ale namažu si to večer a ráno to umyju a pupínky jsou pryč :)

2 SeaColor* SeaColor* | Web | 3. září 2012 v 14:17 | Reagovat

tak to jo no :) jako trochu mi to pomohlo, ale já to měla fakt hodně... :) dobrej článek (to sem zapomněla před tim napasat :D :D)

3 Lucy Lucy | Web | 3. září 2012 v 14:18 | Reagovat

já mám jednu úžasnou mastičku která léči i kryje a jsem spokojená :)

4 Alexie & Natally Alexie & Natally | Web | 3. září 2012 v 14:43 | Reagovat

ten krém som nikde nevidela :D ale tak keď to píšeš, tak asi pomáha :)

5 SeaColor* SeaColor* | Web | 3. září 2012 v 14:54 | Reagovat

děkuju :)

6 Adél Adél | Web | 3. září 2012 v 15:05 | Reagovat

Jo díky :))

7 ponyclubnejclub ponyclubnejclub | E-mail | Web | 3. září 2012 v 15:24 | Reagovat

Ahoj.
Na mém blogu je soutěž o nejlepší blog a byla bych ráda i TEDA soutěžící,kdybys nějakou autorku podpořila a hlasovala pro její blog :)
Máš moc hezkéj blog :)
Taky budu ráda za každý koment a ráda oplatím :)
Ahoj.♥

8 A-me A-me | Web | 3. září 2012 v 15:26 | Reagovat

Spřáteluješ? Máš úžasný blog♥

9 Michelle_M Michelle_M | E-mail | Web | 3. září 2012 v 15:27 | Reagovat

Moc moc skvělé to je super nejspíš si ho taky koupím:D zakrejvá jebáky?:DD jen tak se ptám:DD

10 → Christie BinG → Christie BinG | E-mail | Web | 3. září 2012 v 16:37 | Reagovat

krémy na mě moc nefungují.
Já právě spíše ty pleťové vody, gely apod.
No . :D Možná ho zkusím

11 Zee King Zee King | Web | 3. září 2012 v 18:16 | Reagovat

Tak to si mi udělala celkem radost, kočko ;-) Já jsem si ho objednala nedávno od Dermacolu a měla jsem obavy, zda-li to bude vůbec účinné -teď se mi ulevilo :-D

12 lulu-world lulu-world | E-mail | Web | 3. září 2012 v 18:23 | Reagovat

nechceš psát recenze do mého blogového časopisu? Můžeš mrknout na první číslo na blogu ;-)

13 lulu-world lulu-world | E-mail | Web | 3. září 2012 v 18:35 | Reagovat

vycházet bude jednou za měsíc a zdroj tam samozřejmě uvedený bude.tady můžeš listovat první číslem: http://www.flash-aplikace.cz/view/flashBook/2970

14 Abby Abby | Web | 3. září 2012 v 18:35 | Reagovat

zajiamve, možná zkusim :)

15 Tý Nu Ška. Tý Nu Ška. | Web | 3. září 2012 v 18:37 | Reagovat

Tenhle krém sem u nás neviděla ale zkusim ho sehnat!:)

16 Girl with devil's smile Girl with devil's smile | Web | 3. září 2012 v 18:46 | Reagovat

Mňa už našťastie akné prešlo..
Ale ešte minulý rok som to mala strašné a brala som na to silné lieky -.-

17 Mills Mills | E-mail | Web | 3. září 2012 v 19:13 | Reagovat

Hmm...možná vyzkouším :)
•Děkuju :))

18 angie-libi angie-libi | Web | 4. září 2012 v 7:12 | Reagovat

Děkuju :)

19 Alexie & Natally Alexie & Natally | Web | 4. září 2012 v 14:20 | Reagovat

ďakujem :)

20 Kačaba Kačaba | Web | 4. září 2012 v 14:41 | Reagovat

Wow, super! Snad se to potom vyřeší :-D A 100 je fakt jako myslim dost dobrý ;-)

21 @nick@ @nick@ | Web | 4. září 2012 v 14:50 | Reagovat

Páni ..tak to abych si ho šla hned pořídit ,jelikož já mám s akné vyditelné potíže .Vlastně už od malička .Nevím co bych dala za to ,abych měla čistou pleť .Používám různé přípravky i léky ,ale prostě nic nepomáhá ,jak bych chtěla .Určitě koupím ..stojí to za to ..:) ♥

22 streetqnektarinka streetqnektarinka | Web | 5. září 2012 v 15:10 | Reagovat

používám ho a je super :-)

23 Kristýna Kaderová Kristýna Kaderová | E-mail | Web | 9. září 2012 v 15:14 | Reagovat

Ten by se mi hodil

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama