Recenze - Lesk Oriflame power shine lip gloss

31. srpna 2012 v 18:59 | N* |  Fashion - Recenze
Tak a máme tu další recenzi tentokrát na lesk na rty od Oriflame :)
S tímto leskem jsem také naprosto spokojená opravdu když jsi sním natřete rty tak opravdu
se třpití a lesknou a je to narozdíl od ostatních lesků vidět
Musím říct když ho omylem slíznete tak i je docela dobrý :)
Lesk a třpit
Cena - 38 kč
- zatím nic jsem na něm nenašla :)
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Líbí se ti můj blog ??

Ano 70.5% (148)
Ne 29.5% (62)

Komentáře

1 Tý Nu Ška. Tý Nu Ška. | Web | 8. srpna 2012 v 11:59 | Reagovat

Mám doma podobný ale od Avonu:)

2 S-hejvi S-hejvi | Web | 8. srpna 2012 v 13:25 | Reagovat

Mám ho doma:) Jsem s ním spokojená a krásně voní:)

3 Pepe* Pepe* | Web | 8. srpna 2012 v 19:34 | Reagovat

U mňa na blogu je jeden dôležitý článok, ak si si ho ešte nečítala, tak si ho prosím ťa prečítaj --> http://beauty-ashleytisdale.blog.cz/1208/9-8-12-8-hiatus-praha :)

4 Kristýna Kaderová Kristýna Kaderová | E-mail | Web | 9. srpna 2012 v 13:47 | Reagovat

Tenhle lesk mám doma taky a musím ti dát za pravdu.

5 Else Michelle..! Else Michelle..! | Web | 15. srpna 2012 v 19:03 | Reagovat

zajímavý :) Já ale moc lesky na rty nepoužívám.

6 ♥Verča ♥TVD♥ ♥Verča ♥TVD♥ | Web | 15. srpna 2012 v 19:06 | Reagovat

je super :-)

7 *.*Lucc*.* *.*Lucc*.* | Web | 15. srpna 2012 v 19:07 | Reagovat

taky ho mám a je super

8 D. D. | Web | 15. srpna 2012 v 22:27 | Reagovat

já si nemůžu kupovat lesky, které docela dobře chutnají, protože přítel je čuně a vylízává mi je:D:D:D

jinak vypadá dobře:)

9 Rainymood ^^ Rainymood ^^ | Web | 16. srpna 2012 v 1:43 | Reagovat

Vypadá zajímavě :-) Měla jsem kdysi podobný, akorát měl jiný obal... Miluju lesky od Oriflame ;-)

10 Pepe* Pepe* | Web | 16. srpna 2012 v 16:56 | Reagovat

Mm :) vyzerá dobre, a tá cena je vážne nízka, možno, že si ho niekedy aj ja objednám i keď moc lesky na pery nepoužívam a to ich mám strášne veľa :D

11 Walko Walko | Web | 17. srpna 2012 v 6:43 | Reagovat

Moc pěkné.

12 Massie** Massie** | Web | 17. srpna 2012 v 11:49 | Reagovat

Ahoj! Chceš se stát Miss blogu? Koukni se na můj blog divciparta-massieblock.blog.cz
a přihlaš se!!
P.S. Máš fakt nádherný blog ;)

13 Serena Serena | 17. srpna 2012 v 12:00 | Reagovat

poslední dobou jsem si dost oblíbila lesky od L'Oréal i když jejich cena není tak příjemná jako u tohohle lesku, vyzkouším ;)

14 TeSs* TeSs* | E-mail | Web | 31. srpna 2012 v 19:04 | Reagovat

Nádherný blog! :) Ten lesk vypadá dobře a cena je ještě lepší :D Možná si ho koupím :)

15 Miška Miška | Web | 31. srpna 2012 v 19:09 | Reagovat

Ten je super :)

16 Rézi Rézi | Web | 31. srpna 2012 v 19:39 | Reagovat

Vypadá pěkně a i ta cena je hezká :-)

17 *.*Lucc*.* *.*Lucc*.* | Web | 31. srpna 2012 v 20:02 | Reagovat

ten mám a jsem s ním spokojená

18 Lanna Lanna | Web | 31. srpna 2012 v 20:03 | Reagovat

Děkuju moc a nápodobně :) tvůj se mi taky líbí :)

19 Payša Payša | E-mail | Web | 31. srpna 2012 v 20:03 | Reagovat

joj též máš krásný blog :))

20 AnDy AnDy | E-mail | Web | 31. srpna 2012 v 20:09 | Reagovat

Mas tu moc pekny dess a libi se mi v menu ty popisky ruzove vypada to pekne :)) A ten lesk vypada dobre ... mam radsi lesky nez rtenky ;)

21 Nikol Nikol | Web | 31. srpna 2012 v 20:26 | Reagovat

Ten jsem měla, je super! :)

22 Christen Christen | Web | 31. srpna 2012 v 20:29 | Reagovat

Moc děkuju za pochvali layoutu jsem ráda že se ti líbí... :-)
PS. Jinak ten lesk jsem měla a jsem s ním spokojená je skvělý určo doporučuju... :-)

23 Smoke Princess* Smoke Princess* | Web | 31. srpna 2012 v 22:03 | Reagovat

Vypadá dobře :) Sestra je OriflameLady tak si ho možná objednám ;)
Máš to tu moc pěkné :))

24 Smoke Princess* Smoke Princess* | Web | 31. srpna 2012 v 22:10 | Reagovat

[8]: Mám stejný problém ;DD

25 Bečinka Bečinka | E-mail | Web | 1. září 2012 v 7:16 | Reagovat

já si nerada objednávám kosmetické produkty od Oriflamu nebo Avonu, protože mi vadí, že se na ně nemůžu podívat. Už několikrát se mi stalo, že barva na obrázku vůbec neodpovídala skutečnosti!

26 Serena Serena | Web | 1. září 2012 v 10:05 | Reagovat

Tenhle lesk jsem měla a musím řít, že se teda neuvěřitelně třpytí. Jediný co mě asi vadí, že je hrozně tuhý, takový lepkavý, ale na jednu stranu je dobře, že drží. Kdo chce mít oslnivě třpytivou pusu, doporučuji! :)

27 smile-sany smile-sany | Web | 1. září 2012 v 11:20 | Reagovat

Vypadá pěkně:) já jsem si ted koupila od NYC a ten je taky dobrej:)!

28 avril4forever avril4forever | Web | 1. září 2012 v 11:29 | Reagovat

vyzerá dobre :-)

29 LucLin LucLin | Web | 1. září 2012 v 11:33 | Reagovat

Taky ho mám a musím souhlasit je úžasný. :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama